No Title
cv: 3579 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV'sSoftware developer
Amsterdam
1-3-2011
freelance opdrachten

Basisopleiding
opleiding diploma
VWO Ne, En, Du Ja
HAVO Ne, En, Du, WA, WB, Gs, Ec Ja
Italiaanse Taal en Cultuur,Universiteit van Amsterdam Nee
VWO WB, Na, Sc Nee
Algemene Gezondheidswetenschappen, Erasmus Universiteit Rotterdam Mee bezigperiode : 01-09-2001 t/m heden
functie : Software developer
bedrijf : Freelance
omschrijving : Als freelance software ontwikkelaar heb ik me voornamelijk gericht op het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van praktijksoftware voor medici. De voortdurend in beweging zijnde wetgeving en veranderende declaratiestructuren boden meer dan voldoende werkgelegenheid.

periode : 01-10-2000 t/m 01-09-2001
functie : Software developer
bedrijf : Deco ICT Solutions
omschrijving : De projecten bij Deco worden voornamelijk in-huis gedaan. Naast software voor het Windows-platform worden, met behulp van Java, ook veel platform onafhankelijke producten gemaakt. Naast het schrijven van software, worden er bij Deco cursussen gegeven, die passen binnen het Microsoft certificeringtraject. De designafdeling houdt zich, onder andere, bezig hield met het maken van websites. Tot mijn taken behoorde het ontwerpen en bouwen van software(componenten) met behulp van Visual Basic. Ook het onderhoud van de website en de webshop behoorden deels tot mijn dagelijkse taken.

periode : 01-06-1997 t/m 01-09-2001
functie : Software developer
bedrijf : Origin Nederland b.v.
omschrijving : In de jaren dat ik in dienst ben geweest bij Origin Nederland als software engineer, heb ik een ruim aantal projecten op zelfstandige en semi-zelfstandige basis uitgevoerd. Deze projecten vonden zowel bij de klant als op het kantoor van Origin in Arnhem plaats. De afdeling waar ik deel van uitmaakte, hield zich bezig met het maken object georiŽnteerde multi-tier maatwerksoftware voor het Windows-platform. Tot mijn werkzaamheden behoorde, naast het ontwikkelen van kwalitatief goede software, functioneel en technisch ontwerpen m.b.v. Unified Modeling Language (UML), prototyping, software audits en code-reviews.